Αρχισαν οι εργασίες του συνεδρίου της ΠΑΣΚΕ

Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2004 17:50
UPD:17:52
A- A A+

Με την ομιλία του Χρήστου Πολυζωγόπουλου άνοιξαν, στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, οι εργασίες του Πανελλαδικού Πανεργατικού Συνεδρίου της ΠΑΣΚΕ, που ολοκληρώνονται αύριο το βράδυ.

Χαιρετισμό στο συνέδριο, στο οποίο μετέχουν πάνω από 1.300 εκλεγμένοι σύνεδροι, που εκπροσωπούν όλες τις βαθμίδες του συνδικαλιστικού κινήματος, θα απευθύνει ο Γιώργος Παπανδρέου, ενώ έχουν κληθεί να παραστούν όλες οι συνδικαλιστικές παρατάξεις που εκπροσωπούνται στη ΓΣΕΕ και εκπρόσωποι φορέων της Τοπικής και Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, των συνεταιριστικών και συνδικαλιστικών οργανώσεων.

Αίσθηση προκάλεσε η απουσία οποιασδήποτε αναφοράς στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σημίτη, σε βίντεο ανασκόπησης που προβλήθηκε στην αρχή.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 92 συνδικαλιστικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ Χρήστο Πολυζωγόπουλο, τον οργανωτικό γραμματέα της συνομοσπονδίας Γιάννη Παναγόπουλο, καθώς και τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Αθηνών Γρηγόρη Φελώνη, έδωσαν στη δημοσιότητα κείμενο, με το οποίο στηρίζουν τον κ. Γιώργο Παπανδρέου, ασκούν σκληρή κριτική στην οκταετία Σημίτη, ζητούν την απομάκρυνση κορυφαίων στελεχών που έχουν φθαρεί και τα οποία με την παρουσία τους στην τηλεόραση συντηρούν τον θυμό των πολιτών κατά του ΠΑΣΟΚ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή