NBA: «Τρίποντο» νίκης στην εκπνοή για τους Λέικερς

Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2013 09:12
UPD:09:19
USA TODAY SPORTS/THOMAS CAMPBELL

Ο παίκτης των Λος Άτζελες Λέικερς Πάου Γκασόλ (16) και ο Ομέρ Ασίκ των Χιούστον Ρόκετς σε φάση από τον αγώνα.

A- A A+

Με «τρίποντη βόμβα» του Στιβ Μπλέικ 1.3''πριν τη λήξη οι Λέικερες «άλωσαν» το Χιούστον επικρατώντας των Ρόκετς με 99-98.

Χωρίς τον Κόμπι Μπράιαντ και τον Πάου Γκασόλ σε πολύ κακή βραδιά (2 πόντους με 1/10 σουτ) οι «λιμνάνθρωποι» απέδειξαν ότι το όνομα και μόνο που έχουν αποτελεί «βαριά κληρονομιά». Παρά το γεγονός ότι ο μέχρι πρότινος άσσος της ομάδας, Ντουάιτ Χάουαρντ ήταν «κολλημένος» στον Μπλέικ, εκείνος με «τρίποντο» σχεδόν στην εκπνοή χάρισε τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του Λος Άντζελες. Οι «ρουκέτες» είχαν σε εξαιρετική μέρα τον Τζέιμς Χάρντεν που σταμάτησε στους 35 πόντους, αλλά δεν αποδείχθηκαν αρκετοί για να δώσουν τη νίκη στους γηπεδούχους.

Ο Ντουέιν Ουέιντ «ντύθηκε»...ΛεΜπρον Τζέιμς και με 29 πόντους οδήγησε το Μαϊάμι στη νίκη με 102-97 επί των Κλίπερς. Ο γκαρντ των πρωταθλητών του ΝΒΑ πέτυχε τους 11 πόντους στην τέταρτη περίοδο, ενώ από την ομάδα του Λος Αντζελες ο Μπλέικ Γκρίφιν είχε 27 πόντους και 14 ριμπάουντ.

NBA

Μετά από τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, το Ντένβερ επέστρεψε στις επιτυχίες επικρατώντας της Ατλάντα με 109-107 και παράλληλα απέφυγε το χειρότερο ξεκίνημα της τελευταίας 15ετίας. Ο Μπράιν Σο πανηγύρισε την «παρθενική» του νίκη ως προπονητής των Νάγκετς, Ο Πολ Μίλσαπ είχε 29 πόντους και 10 ριμπάουντ για τα «γεράκια», αλλά αστόχησε σε σουτ που θα μπορούσε να ισοφαρίσει το ματς στα 1,9’’ πριν το τέλος.

Πλέον, η μοναδική ομάδα που δεν έχει νίκη στο ΝΒΑ είναι η Γιούτα με 5 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις