Ζ. Κωνσταντοπούλου: Η κυβέρνηση πρέπει να πάψει να κρύβεται

Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2013 08:37
UPD:15:29
naftemporikigr
A- A A+

Να πάψει να κρύβεται κάλεσε την κυβέρνηση η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε δηλώσεις της έξω από το ραδιομέγαρο της Αγ. Παρασκευής, ενώ χαρακτήρισε «ενέργεια εκτροπής» την αστυνομική επέμβαση στην ΕΡΤ.

«Η κυβέρνηση έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο παραλογισμού που κάνει πραξικόπημα εναντίον της νομιμότητας. Κάποιοι θα ντρέπονται εσαεί και θα λογοδοτούν στις επόμενες γενιές», τόνισε.

EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου έξω από το Ραδιομέγαρο.

Ανέφερε ακόμη ότι αντιπροσωπεία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ ανέμενε πάρα πολλή ώρα να έχει πρόσβαση στο δημόσιο χώρο του ραδιομεγάρου, ενώ όπως είπε, ο εισαγγελέας τους ενημέρωσε ότι «δεν διεξάγεται ποινική διαδικασία και ότι η επιχείρηση δεν βρίσκεται υπό την ευθύνη της εισαγγελίας».

Μιλώντας αργότερα στον τηλεοπτικό σταθμό Star, η βουλευτής έκανε λόγο για «πρωτοφανή ενέργεια για καιρό δημοκρατίας» προσθέτοντας ότι η «φίμωση της δημόσιας τηλεόρασης» πρέπει να αφυπνίσει όλους του πολίτες. Κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση ότι βρίσκεται «σε μία διαρκή παρανομία», ενώ χαρακτήρισε έκνομη ενέργεια την ΠΝΠ του «μαύρου» στην ΕΡΤ.

«Είναι ενέργειες μίας ηθικά και κοινωνικά έκπτωτης κυβέρνησης», είπε στον Αlpha 98,9 η κ. Κωνσταντοπούλου και πρόσθεσε ότι η ίδια επί τεσσεράμισι ώρες ζητούσε να εισέλθει στο κτήριο.  Παράλληλα, κατήγγειλε τον πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας ότι αρνείται να εισαγάγει σε επιτροπή αυτό που γίνεται από τα ξημερώματα. 

Από πλευράς του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Καραγιαννίδης, κατήγγειλε ξυλοδαρμό από την αστυνομία κατά την επέμβαση στην ΕΡΤ.

«Μας χτύπησαν και μας ψέκασαν με χημικά, εμένα και το Χρήστο Μαντά, έφαγα κλωτσιά μόλις έδειξα τη βουλευτική ταυτότητα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή