Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2004 07:00
A- A A+

Γενικά αίθριο καιρό, προβλέπει για σήμερα Δευτέρα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας. Παγετός θα σημειωθεί το πρωΐ στα βόρεια Ηπειρωτικά.

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Αρχικά αίθριος καιρός, αλλά από το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Η ορατότητα το πρωΐ θα είναι τοπικά περιορισμένη. Ανεμοι: Ασθενείς και το βράδυ βόρειοι βορειοανατολικοί μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από μείον τρεις (-3) έως 13 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 2 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα νησιά του Ιονίου, η ελαχίστη θα είναι τρεις με τέσσερις βαθμούς υψηλότερη.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 1 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις. Ανεμοι: Βόρειοι μέτριοι και κατά τη διάρκεια της νύχτας τοπικά ισχυροί. Ανεμοι: Βόρειοι μέτριοι και κατά τη διάρκεια της νύχτας, τοπικά ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στις βορειότερες περιοχές, η θερμοκρασία θα είναι τρεις με τέσσερις βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται σήμερα στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Αίθριος καιρός προβλέπεται στη Θεσσαλονίκη. Το πρωΐ η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Από το βράδυ θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον ένα (-1) έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Γενικά αίθριο καιρό, προβλέπει για αύριο Τρίτη, η ΕΜΥ και μόνο στα ανατολικά και βόρεια θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις, που προς το βράδυ στη Θεσσαλία και την Ανατολική Στερεά θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και προς το βράδυ στο Αιγαίο τοπικά, πολύ ισχυροί. Πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή