Κοινή εκδήλωση ΔΗΜΑΡ - Συμφωνίας για Νέα Ελλάδα την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη

Παρόντων των Φ. Κουβέλη και Ανδ. Λοβέρδου
Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2013 13:44
UPD:13:54
EUROKINISSI/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Οι πρόεδροι της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης (αριστερά) και της «Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα» Ανδρέας Λοβέρδος (δεξιά) συναντήθηκαν το Σεπτέμβριο για να εξετάσουν την προοπτική συνεργασίας των δύο πολιτικών φορέων.

A- A A+

Τη Θεσσαλονίκη επισκέπτεται την Πέμπτη ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψής του στις 5 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, στη Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη συνεδρίαση του Περιφερειακού Γραφείου Κεντρικής Μακεδονίας με θέματα τις πολιτικές εξελίξεις, το 2ο Συνέδριο της ΔΗΜΑΡ και τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Στις 7 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί κοινή εκδήλωση της Δημοκρατικής Αριστεράς και της «Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα», με θέμα: «Η αγροτική ανάπτυξη της χώρας».

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, και ομιλητές θα είναι οι Θωμάς Ψύρρας Βουλευτής Λάρισας της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος υπεύθυνος τομέα αγροτικής πολιτικής της ΔΗΜΑΡ, Χρήστος Αηδόνης Γραμματέας της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα, Δημήτρης Τσιρώνης π. Βουλευτής, μέλος της Π.Ο.Σ.Σ. της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής Τραϊνός Χατζηδημητρίου.

Θα παρευρεθούν ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης και πρόεδρος της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα Ανδρέας Λοβέρδος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή