Στη δημοσιότητα βίντεο από την ένοπλη επίθεση στο Ν. Ηράκλειο

Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2013 22:09
UPD:22:19
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

 

A- A A+

Στη δημοσιότητα έδωσε η ελληνική αστυνομία βίντεο από την ένοπλη επίθεση που σημειώθηκε την 1η  Νοεμβρίου, περίπου στις 19:05 στο Ν.Ηράκλειο Αττικής έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Εκείνη την ημέρα νεκροί έπεσαν ο 22χρονος Αργύρης Καπελώνης και ο 26χρονος Γιώργος Φουντούλης, ενώ βαριά τραυματίστηκε ο 29χρονος Αλέξανδρος Γέροντας.

Το βίντεο δόθηκε στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργούνται από την αστυνομία προκειμένου να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι δράστες.

Λίγη ώρα αργότερα, ο ιστότοπος zougla.gr δημοσίευσε δεύτερο βίντεο, με ιδιαίτερα σκληρές σκηνές, στο οποίο φαίνεται πολύ καθαρά η στιγμή που οι δράστες πυροβολούν εναντίον των τριών νεαρών από απόσταση αναπνοής. Η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε ότι δεν έδωσε εκείνη στη δημοσιότητα το εν λόγω βίντεο. 

Σε αυτό το υλικό φαίνεται η παρέα των τεσσάρων νεαρών να ξαφνιάζεται από τους πυροβολισμούς τους οποίους ο ένας εκτελεστής ρίχνει αρχικά από μακριά.

Στους πρώτους πυροβολισμούς  το ένα μέλος της παρέας προλαβαίνει να τρέξει και να γλιτώσει τη ζωή του.

EURONEWS (ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΆ)

Τη ίδια ώρα ο  δράστης  έχει φτάσει δίπλα στους άλλους τρεις νεαρούς και αρχίζει να τους πυροβολεί σχεδόν εξ επαφής.

Ο ένας πέφτει στο έδαφος, ο άλλος δέχεται τις σφαίρες αλλά προλαβαίνει να απομακρυνθεί, πρέπει να είναι ο Γέροντας που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Ο τρίτος δείχνει να έχει «παγώσει» και μένει ακίνητος με την πλάτη γυρισμένη για να δεχθεί καταιγισμό σφαιρών. Ο δράστης απομακρύνεται δίνοντας τις χαριστικές βολές.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή