Με νομοτεχνική βελτίωση στις 30 /12 η καταληκτική ημερομηνία για τις ψηφιακές άδειες

Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2013 20:44
UPD:20:56
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Νομοτεχνική βελτίωση στο άρθρο του νομοσχεδίου για την υγεία που αφορά τις ψηφιακές άδειες κατέθεσε η κυβέρνηση λίγο πριν την έναρξη της ονομαστικής ψηφοφορίας στη Βουλή. Σύμφωνα με την αλλαγή που κατέθεσε ο υπουργός Επικρατείας Δ. Σταμάτης ορίζεται ως καταληκτική ημερομηνία για την αδειοδότηση των ψηφιακών παρόχων η 30η Δεκεμβρίου 2014 (ενώ η προηγούμενη ημερομηνία ήταν η 30η Ιουνίου 2015).

«Έγινε βελτίωση, πρέπει να ρυθμιστεί το θέμα, πρέπει να πάμε στην ψηφιακή εποχή», επεσήμανε η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος της ΝΔ Σ. Βούλτεψη.

Παρεμβαίνοντας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Βούτσης είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, όταν με τη θέληση του λαού, γίνει κυβέρνηση θα καταργήσει αυτή την ρύθμιση. Ο Ν. Βούτσης κατήγγειλε ακόμη ότι στο άρθρο υπάρχει και «φωτογραφική» διάταξη, όπως την χαρακτήρισε, με την οποία εξαιρείται η ΕΡΤ από τις ψηφιακές άδειες.

«Είναι η τελευταία φορά που δίνουμε ανάλογη παράταση», δήλωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Π. Κουκουλόπουλος

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Β. Καπερνάρος επεσήμανε ότι το άρθρο αναφέρει ότι οι τηλεοπτικοί σταθμοί λειτουργούν νομίμως, ενώ λειτουργούν νομιμοφανώς με προσωρινές άδειες.

«Η ΔΗΜΑΡ δεν έτρεξε να αγκαλιάσει την διαπλοκή, όπως έσπευσαν να πουν ορισμένοι. Δικαιούμαστε όμως ως ΔΗΜΑΡ να πούμε ότι δίνουμε τελευταία φορά παράταση», επεσήμανε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Β. Οικονόμου.

newsroom, naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή