Παίκτες

Η ηδονή της πρόκλησης με τη μοίρα
Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2004 19:26

A- A A+

Σχεδόν 25 εκατομμύρια ευρώ, ιστορικό ρεκόρ για το γερμανικό λόττο, περιμένουν την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου, τον τυχερό ή τους τυχερούς, ανακοίνωσε σήμερα εκπρόσωπος της εταιρείας WestLotto, μετά το τζακπότ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, υπάρχει μία πιθανότητα στα 140 εκατομμύρια να πετύχει κάποιος το συμπληρωματικό αριθμό, που θα του χαρίσει άκοπα μία περιουσία, και μία πιθανότητα στα 13.983.816 να πετύχει κάποιος τους έξι τυχερούς αριθμούς. Οι γερμανοί παίκτες πραγματοποιούν «εφόδους» στα πρακτορεία της χώρας, αποτίοντας φόρο τιμής στην ευμετάβλητου φύσης θεά του πεπρωμένου, του «αγαθού δαίμονα», μητέρα της αφθονίας και του πλούτου, σύμφωνα με τους αρχαίους Ελληνες και Ρωμαίους.

«Aυτό που μετράει», έγραφε ο Nτοστογιέφσκι «είναι το παιγνίδι καθ' αυτό. Oρκίζομαι ότι η απληστία μου δεν έχει να κάνει με τα λεφτά, μολονότι ο Θεός ξέρει πόσο μεγάλη ανάγκη τα έχω». Τα δεσμά που συνδέουν τον άνθρωπο με την τύχη είναι βαθύτερα και ανεξιχνίαστα. Παιδί της τύχης και ο ίδιος, ίσως θεωρεί αναγκαιότητα να τα βάζει μαζί της, έστω και με τη μορφή τζόκερ ή της εξάδας που κερδίζει. Προσπαθεί να μπει στο μυστικό του τυχαίου, να βρει έναν κανόνα στο χάος.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή