«Πυρά» Ανεξάρτητων Ελλήνων κατά κυβέρνησης

Δηλώσεις της Μ. Χρυσοβελώνη και της Ε. Κουντουρά
Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2013 18:28
UPD:18:31
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
A- A A+

Οι απολύσεις που «προωθούν συγκυβέρνηση και τρόικα για χιλιάδες υπαλλήλους υπουργείων και δημόσιων φορέων» θα έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση των ποσοστών ανεργίας και την εξόντωση της κοινωνίας και της οικονομίας, δήλωσε η τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη .

 «Εμείς λέμε όχι στις πολιτικές κατάρρευσης» κατέληξε η κ. Χρυσοβελώνη.

Ε. Κουντουρά: Πολιτική εκμετάλλευση των δολοφονιών

Η τρόικα έρχεται να επιβάλει νέα μέτρα, περισσότερη λιτότητα και απολύσεις, δήλωσε η βουλευτής Α’ Αθηνών των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Έλενα Κουντουρά.

«Η συγκυβέρνηση δρομολογεί κατασχέσεις και φυλακίσεις μικροοφειλετών του Δημοσίου. Ο ενιαίος φόρος στα ακίνητα, ακόμη και στα αγροτεμάχια, έρχεται να δώσει το τελειωτικό κτύπημα στους ιδιοκτήτες. Τα ξένα κερδοσκοπικά funds, οι εισπρακτικές και οι τράπεζες ετοιμάζονται με τη νέα χρονιά να αρχίσουν πλειστηριασμούς» ανέφερε η κ. Κουντουρά.

Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων μίλησε για πολιτική εκμετάλλευση των προσφάτων δολοφονιών στο Νέο Ηράκλειο, λέγοντας ότι το μήνυμα που εκπέμπεται στην κοινωνία είναι  «καθίστε όλοι φρόνιμα, διότι η πατρίδα και η δημοκρατία κινδυνεύουν».

«Ποντάρουν στο διαίρει και βασίλευε. Καλλιεργούν κλίμα φόβου, διχασμού και αποσταθεροποίησης. Με ζητούμενο, να αποδεχθούν οι Έλληνες παθητικά την υλοποίηση της τελικής φάσης του σχεδίου οικονομικής εξόντωσης και κοινωνικής εξαθλίωσής τους» πρόσθεσε.

Η κ. Κουντουρά κατέληξε λέγοντας ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καταδικάζουν τη βία και τις δολοφονίες και ότι είναι απέναντι στις θεωρίες των δύο άκρων.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή