Κ. Παπούλιας: Συναίνεση για το καλό του τόπου

Πρώτη συνάντηση με τον πρωθυπουργό
Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2004 17:22

A- A A+

Ετοιμος να αναλάβει τα καθήκοντά του και ικανοποιημένος από την πρόταση που του έγινε, δήλωσε ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, λίγο πριν από την συνάντησή του με τον πρωθυπουργό. Σε ερώτηση για το αν περίμενε την πρόταση, ο κ. Παπούλιας απάντησε: «Μερικά πράγματα δεν τα περιμένεις».

Εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Παπούλιας δήλωσε ότι συζήτησε με τον κ. Καραμανλή πολλά θέματα σε φιλικό κλίμα. Και πλέον, συνέχισε, θα είμαστε πάντοτε σε αυτό το συναινετικό κλίμα, που η επιλογή του πρωθυπουργού επιβάλει. Οπως δείχνει και η αποδοχή του κόσμου, αυτό θα είναι καλό για την πατρίδα μας, κατέληξε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών.

Καθολική είναι η αποδοχή για την απόφαση Καραμανλή να προτείνει τον Κάρολο Παπούλια για την Προεδρία της Δημοκρατίας, σύμφωνα με δημοσκόπηση της V-PRC για λογαριασμό του ΣΚΑΪ. Οκτώ στους δέκα πολίτες συμφωνούν, ενώ εξαιρετικά υψηλή εμφανίζεται η δημοτικότητα του κ. Παπούλια που αγγίζει το 87%.

Διάψευση σεναρίων για ανασχηματισμο

Με κατηγορηματικό τρόπο διέψευσαν υπουργοί τα σενάρια για ανασχηματισμό, μετά τη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής για θέματα Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, αλλά και ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος http://www.naftemporiki.gr/news/static/04/12/14/989060.htm , κι ενώ δημοσκόπηση της Κάππα Research δίδει προβάδισμα 6,4 μονάδων στη ΝΔ έναντι του ΠΑΣΟΚ στην πρόθεση ψήφου που συγκεντρώνει 33,2% http://www.naftemporiki.gr/news/static/04/12/14/989052.htm .

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή