Στο κυνήγι της Ρόμα παρέμειναν Νάπολι και Γιουβέντους

Σάββατο, 02 Νοεμβρίου 2013 23:57
UPD:23:58
A- A A+

Γιουβέντους και Νάπολι δεν είναι διατεθειμένες να αφήσουν τη Ρόμα να «παίξει μόνη» στο φετινό πρωτάθλημα, όσο κι αν δυσκολεύονται σε κάποια παιχνίδια τους, όπως για παράδειγμα απόψε.

Η πρωταθλήτρια «Γιούβε» τα είχε βρει σκούρα στο «Ένιο Ταρντίνι» απέναντι στην Πάρμα, ώσπου τη λύτρωση έδωσε ο χαρισματικός μέσος της Πολ Πογκμπά που στο 77ο λεπτό σκόραρε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, η οποία διεξήχθη στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.

Στο «Σαν Πάολο» όλα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο. Η Νάπολι νίκησε την Κατάνια με 2-1, προηγούμενη 2-0 με  γκολ των Χοσέ-Μαρία Καγεχόν (15΄) και Μάρεκ Χάμσικ, πριν διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα από το 25ο λεπτό ο Λούκας Κάστρο.

Η «βέκια σινιόρα» και οι «παρτενοπέι» μείωσαν τη διαφορά από τη Ρόμα στους δύο βαθμούς, με τους «τζαλορόσι» να έχουν αύριο δύσκολη αποστολή στο Τορίνο, απέναντι στην ομώνυμη ομάδα. 

Η Φιορεντίνα, τέλος, βύθισε σε κρίση τη Μίλαν του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι επικρατώντας με 2-0 στο «Σαν Σίρο», χάρις στα γκολ των Χουάν Βάργκας στο 27ο και Μπόρχα Βαλέρο στο 73ο λεπτό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις