Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2004 07:00
A- A A+

Θυελλώδεις βορείους ανέμους στο Αιγαίο, με εξασθένηση από το βράδυ και μικρή πτώση της θερμοκρασίας, κυρίως στα ανατολικά, προβλέπει για σήμερα Τετάρτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι και στα ανατολικά ισχυροί. Θερμοκρασία: Από μείον πέντε (-5) έως 9 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: από μείον τρεις (-3) έως 16 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Νεφώσεις, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών μικρής διάρκειας, κυρίως τις πρωϊνές ώρες. Ανεμοι: Βόρειοι ισχυροί έως πολύ ισχυροί και στα ανατολικά θυελλώδεις, με σταδιακή εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από μείον έναν (-1) έως 12 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Νεφώσεις, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών μικρής διάρκειας, κυρίως στη Βόρεια Κρήτη. Ανεμοι: Βόρειοι πολύ ισχυροί έως θυελλώδεις, με εξασθένηση από το βράδυ. Θερμοκρασία: Από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι ισχυροί και τοπικά πολύ ισχυροί, με εξασθένηση από το βράδυ. Θερμοκρασία: Από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Παροδικές νεφώσεις, κυρίως στα βόρεια και τα ανατολικά προβλέπονται σήμερα στην Αττική, με μικρή πιθανότητα ασθενούς βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι έως ισχυροί και στα ανατολικά πολύ ισχυροί με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Τοπικές νεφώσεις προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μηδέν (0) έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και νότια τις πρωϊνές ώρες, προβλέπει για αύριο Πέμπτη, η ΕΜΥ. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο το βράδυ θα συννεφιάσει στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις, μέτριοι μέχρι ισχυροί με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την ημέρα, τη νύχτα όμως και νωρίς το πρωΐ στα Ηπειρωτικά, θα σημειωθεί παγετός.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή