Ανεξάρτητοι Έλληνες: Αδιέξοδη η πολιτική της κυβέρνησης

Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2013 17:07
UPD:17:08
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

«Η κρίση δεν αγγίζει μόνο τους μικρομεσαίους αλλά και μεγάλα brand της αγοράς», τόνισε ο κ. Χαϊκάλης (φωτογραφία αρχείου), ζητώντας «αλλαγή πλεύσης για να βγούμε από τον φαύλο κύκλο».

A- A A+

«Αδιέξοδη και καταστροφική» χαρακτήρισε την πολιτική της κυβέρνησης ο τομεάρχης Εργασίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Π. Χαϊκάλης, σε σχόλιό του με αφορμή το «λουκέτο» στη Nutriart, η αίτηση πτώχευσης της οποίας,  έγινε δεκτή από το Πρωτοδικείο.

«Ακόμη μία μεγάλη ελληνική, ιστορική επιχείρηση στο χώρο της αρτοποιίας - ζαχαροπλαστικής, προστέθηκε και επισήμως στην ατελείωτη λίστα ελληνικών ομίλων που κλείνουν ο ένας μετά τον άλλον, αφήνοντας εκατοντάδες εργαζόμενους στον δρόμο», παρατήρησε ο βουλευτής.

Όπως ανέφερε, «η οικονομική κρίση, η έλλειψη ρευστότητας και η συρρίκνωση της αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών οδήγησαν σταδιακά έναν από τους κυρίαρχους παίκτες στον κλάδο των τροφίμων στο κλείσιμο, που σε όρους πραγματικής οικονομίας μεταφράζεται σε απελπισία, ματαίωση και αβεβαιότητα για σχεδόν 500 εργαζόμενους και τις οικογένειές τους».

«Η κρίση δεν αγγίζει μόνο τους μικρομεσαίους αλλά και μεγάλα brand της αγοράς», τόνισε ο κ. Χαϊκάλης, ζητώντας «αλλαγή πλεύσης για να βγούμε από τον φαύλο κύκλο».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή