Ξάνθη: «Πυρά» Πανόπουλου κατά παικτών μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο

Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2013 15:12
UPD:15:22
EUROKINISSI/ΣΤΟΛΗΣ ΠΑΝ

Ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος.

A- A A+

Έξαλλος με τον αποκλεισμό της Ξάνθης από τον Ηρακλή, στην φάση των «32» του Κυπέλλου Ελλάδας, ήταν  ο Χρήστος Πανόπουλος. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ τα έψαλλε για τα καλά στους ποδοσφαιριστές, ενώ εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στο Ράινερ Μάουρερ.

Ο «ισχυρός άνδρας» του συλλόγου μετέβη σήμερα στις εγκαταστάσεις της ομάδας στα Πηγάδια και μίλησε με σκληρή γλώσσα στους παίκτες, τους οποίους χαρακτήρισε αδιάφορους, ενώ προανήγγειλε την αλλαγή στάσης της διοίκησης απέναντί τους.

«Εσείς που εργάζεστε εδώ πέρα μέσα, πιστεύετε ότι εργάζεστε σε ένα "χωριό" και μιλάμε στο χειρότερο "χωριό" (χωρίς να θέλω να υποτιμήσω το οποιοδήποτε χωριουδάκι). Μέχρι να συνειδητοποιήσετε ότι δεν εργάζεστε στο χειρότερο "χωριό" αλλά σε μία ομάδα, σε μία εταιρεία που είναι συνεπής απέναντί σας σε όλα τα θέματα, απ΄όλες τις απόψεις, ακόμη κι αν σας λείπουν... pampers, η εταιρεία αποφάσισε να σας συμπεριφέρεται σα να δουλεύετε στο χειρότερο "χωριό"», είπε αρχικά ο Πανόπουλος και συνέχισε:

«Σήμερα όλη η Ξάνθη τα έχει μαζί μου κι έχουν δίκαιο. Ήμασταν που ήμασταν 100, τώρα μείναμε 10 κι ας είμαστε μία από τις ελάχιστες ομάδες στην Ελλάδα που έχουν συναπτή παρουσία τα τελευταία 24 χρόνια στην Α΄ Εθνική. Πληρώνεστε και δεν δουλεύετε. Σας πληρώνουμε για να ιδρώνετε αυτή τη φανέλα ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα και δεν το κάνετε. Πληρώνεστε και δεν δουλεύετε, σε μία χώρα που χιλιάδες κόσμος είναι άνεργος και κάνει τα πάντα να βρει οποιαδήποτε δουλειά».

Ο Πανόπουλος απευθύνθηκε και στον προπονητή των Ακριτών, Ράινερ Μάουρερ: «Επειδή κάποιοι μπορεί να μας έχουν περάσει για μ..., σου δηλώνω τα εξής: έχεις την πλήρη στήριξή μου σε οτιδήποτε αποφασίσεις. Εν λευκώ, κάνε ό,τι νομίζεις».
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις