Ανεξάρτητοι Έλληνες: «Επαίσχυντη πράξη δολιοφθοράς» οι δηλώσεις Πάγκαλου

Πολιτικός του περιθωρίου και παροπλισμένο μνημείο μειοδοσίας χαρακτηρίζεται ο Θ. Πάγκαλος σε ανακοίνωση του κόμματος
Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013 19:38
UPD:19:46
FOSPHOTOS/Konstantinos Tsakalidis
A- A A+

Πολιτικό του περιθωρίου χαρακτηρίζουν τον Θεόδωρο Πάγκαλο σε ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, κάνοντας λόγο για «πράξη δολιοφθοράς των εθνικών συμφερόντων», αναφερόμενοι στις χθεσινές δηλώσεις του.

«Εξομοιώνοντας τον θύτη με το θύμα, ο υπουργός των Ιμίων, του Οτσαλάν και της Δερύνειας, όπλισε για άλλη μία φορά τα χέρια αυτών που επιβουλεύονται την πατρίδα» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συνεχίζουν την επίθεση κατά του Θ. Πάγκαλου, χαρακτηρίζοντάς τον παροπλισμένο μνημείο μειοδοσίας και λέγοντας ότι θα ήταν ο τελευταίος που θα γνώριζε την όποια δράση εθνικών υπηρεσιών, «αφού τη νύχτα των Ιμίων, το πολιτικό του αφεντικό, ο Σημίτης, αφού επί ώρες αρνήθηκε να τον δεχθεί, παρέπεμψε τον διοικητή της ΕΥΠ, ναύαρχο Λεωνίδα Βασιλακόπουλο, στον υπόδικο σήμερα Μαντέλη».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το ακαταλόγιστο δεν αποτελεί πλέον δικαιολογία: «Το κράτος οφείλει άμεσα να εντοπίσει ποιοι χρησιμοποιούν τον παροπλισμένο νεκροθάφτη των ελληνικών συμφερόντων, για να εκθέσουν την πατρίδα. Εάν δεν το πράξουν, θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη ως συνένοχοι».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή