Συγχαρητήρια Τόμας Μίλερ στον Γ. Βουλγαράκη

Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2004 16:05
A- A A+

Με τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τόμας Μίλερ, συναντήθηκε σήμερα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Γιώργος Βουλγαράκης, Πρόκειται για την τελευταία συνάντηση του κ. Βουλγαράκη με τον κ. Μίλερ, ως πρέσβη των ΗΠΑ, καθώς η θητεία του τελευταίου λήγει επισήμως σύντομα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης, ο κ. Μίλερ ευχαρίστησε τον κ. Βουλγαράκη για την εποικοδομητική συνεργασία που είχαν κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Πρέσβης των ΗΠ. στην Ελλάδα, ιδιαίτερα κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο αμερικανός πρέσβης εξέφρασε επίσης τα συγχαρητήριά του στον Έλληνα υπουργό Δημόσιας Τάξης για την επιτυχή διαχείριση του περιστατικού ομηρίας στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ν. Αττικής.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο υπουργός δήλωσε: «Συναντήθηκα σήμερα με τον κ. Μίλερ, προκειμένου να τον ευχαριστήσω για τη στενή συνεργασία που είχαμε από την ημέρα που ανέλαβα την ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης μέχρι σήμερα. Συνεργασία που ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική και καθοριστική για την ασφαλή διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. Του εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία και καλή συνέχεια».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή