Αγγλία: Σε τροχιά τίτλου η Τσέλσι, 2-1, τη Μάντσεστερ Σίτι

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2013 20:06
UPD:20:14
REUTERS/EDDIE KEOGH

Στιγμιότυπο από τον αγώνα Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι για την 9ης αγωνιστική της πρέμιερ λιγκ.

A- A A+

Σε...τροχιά τίτλου μπήκε για τα καλά η Τσέλσι, η οποία επικράτησε 2-1 της Μάντσεστερ Σίτι στο μεγάλο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της πρέμιερ λιγκ.

«Man of the match» για τους Λονδρέζους ήταν ο Φερνάντο Τόρες. Με το γκολ του Ισπανού στράικερ στο 90΄ η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο πανηγύρισε τη μεγάλη νίκη απέναντι στους «πολίτες», «έπιασε» τη Λίβερπουλ στη 2η θέση και πλησίασε στο -2 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ. Οι «μπλε» προηγήθηκαν στο 33΄ με τον Σούρλε, αλλά στο 39΄ ο Αγουέρο έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Πολύ κοντά στην κορυφή (-3) βρίσκεται και η Τότεναμ, που με το γκολ-πέναλτι του Ρομπέρτο Σολντάντο στο 80΄ επικράτησε με 1-0 της Χαλ στο «Ουάιτ Χαρτ Λέιν». 

Στο 0-0 έμειναν Σουόνσι και Γουέστ Χαμ στην Ουαλία, ενώ νωρίτερα, η Σάντερλαντ πέτυχε μεγάλη βαθμολογικής σημασίας νίκη, με 2-1 επί της Νιουκάστλ. Ο Φλέτσερ στο 5΄ έδωσε προβάδισμα στις «μαύρες γάτες», ο Ντεμπουσί ισοφάρισε για τους «ανυρακωρύχους» στο 58΄, αλλά έξι λεπτά πριν τη λήξη ο Μπορίνι χάρισε το «τρίποντο» στο συγκρότημα του Γκουστάβο Πογιέτ.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις