Ιταλία: Εννέα στα εννέα η Ρόμα!

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2013 18:07
UPD:18:14
REUTERS/ALESSANDRO GAROFALO

Ο Μάικλ Μπράντλι της Ρόμα πανηγυρίζει το γκολ εναντίον της Ουντινέζε που χάρισε στην ομάδα του το 9ο συνεχόμενο «τρίποντο» στο ιταλικό πρωτάθλημα.

A- A A+

Δεν έχει...ταβάνι η εφετινή Ρόμα. Η ομάδα της «αιώνιας πόλης» νίκησε 1-0 την Ουντινέζε στο «Φρίουλι» και πανηγύρισε την 9η νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές της Serie A.

Δεν καταλαβαίνουν από τίποτα οι «Ρωμαίοι». Αν κι έπαιζαν με 10 παίκτες από το 66ο λεπτό, λόγω της αποβολής του Μαϊκόν με δεύτερη κίτρινη κάρτα, κατάφεραν στο 83ο λεπτό με το Μπράντλι να πετύχουν το «χρυσό» γκολ που τους χάρισε το 9ο συνεχόμενο «τρίποντο» στο ιταλικό πρωτάθλημα και φυσικά τους διατήρησε στο ρετιρέ της βαθμολογίας. Ο Βασίλης Τοροσίδης μπήκε αλλαγή για τη Ρόμα στο 68ο λεπτό, αντί του Πιάνιτς.

Με γκολ των Βιντάλ (23΄πέν.) και Τέβες στο 36΄ η Γιουβέντους νίκησε 2-0 εντός έδρας τη Τζένοα και με τη Νάπολι, που νωρίτερα με το ίδιο σκορ είχε επικρατήσει της Τορίνο, είναι οι ομάδες που «καταδιώκουν» τη Ρόμα στη μάχη του τίτλου. Ο Γιάννης Φετφατζίδης αντικατέστησε τον Αντονιέλι στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, ωστόσο, δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα της Γένοβα να αποφύγει την ήττα.

Με τον Παναγιώτη Κονέ βασικό σε όλο το 90λεπτο και με τον Κρέσπο να πετυχαίνει το «χρυσό» γκολ μόλις στο 3ο λεπτό, η Μπολόνια επιβλήθηκε 1-0 της Λιβόρνο, ωστόσο, παραμένει ακόμη στη ζώνη του υποβιβασμού.

Η ουραγός της Serie A, Κιέβο Βερόνα δεν κατέστη δυνατό να κόψει βαθμούς από την Φιορεντίνα. Οι «βιόλα» με δύο γκολ του Κουαντράντο στο 45΄ και 64΄ κατάφεραν να αποδράσουν με 2-1, έστω κι αν βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το γκολ του Σέσαρ στο ξεκίνημα του ματς.

Ματς «απαγορευμένο για καρδιακούς» ήταν αυτό ανάμεσα στην Πάρμα και στη Μίλαν, που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με 3-2. Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Μάρκο Παρόλο, που πέτυχε χατ τρικ, με το τρίτο τέρμα στο 90΄ να ήταν αυτό που χάρισε τη νίκη στους «παρμεζάνι». Η Μίλαν, με τα γκολ των Μάτρι και Σιλβέστρε μέσα σε τρία λεπτά στην επανάληψη (61΄,63΄) είχε ισοφαρίσει σε 2-2 αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0.

Χωρίς νικητή και γκολ τελείωσε το παιχνίδι, Κατάνια-Σασουόλο (0-0).

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις