Άλμα για Αστέρα με νίκη επί του Λεβαδειακού

Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013 19:11
UPD:19:27
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΙΝΤΖΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης πανηγυρίζουν.

A- A A+

Επιστροφή στις νίκες για τον Αστέρα Τρίπολης, που επικράτησε του Λεβαδειακού με 2-0 στο «Θ. Κολοκοτρώνης» με γκολ των Ντε Μπλάσις (36΄) και Ουρτάδο (72΄), αφήνοντας τους Βοιωτούς χωρίς νίκη στα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους και διατηρώντας αήττητη την έδρα του.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν πολύ σε όλους τους χώρους για να κλείσουν τους διαδρόμους προς την εστία τους και το κατάφεραν, αφού οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν. Ταυτόχρονα οι «πράσινοι» ήταν πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις τους, όπως στη φάση του 25ου λεπτού με τον Κονέ να σεντράρει και τον Κάντζι να αστοχεί από κοντά.

Ο ίδιος παίκτης βρέθηκε στην περιοχή στο 34΄, αλλά αντί να δώσει την μπάλα στον αμαρκάριστο Γιάντση καθυστέρησε και κόπηκε από τους αμυντικούς, κάνοντας έξαλλο στον πάγκο το Νίκο Καραγεωργίου, που ήξερε ότι η ομάδα του δεν θα είχε πολλές τέτοιες ευκαιρίες. Πράγματι, δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με ένα από τα καλύτερα γκολ που έχουν σημειωθεί στα ελληνικά γήπεδα και σκόρερ τον Πάμπλο Ντε Μπλάσις με ανάποδο ψαλίδι από το ύψος της μεγάλης περιοχής (!), μετά το βολέ του Ερνάντεζ!

Από εκείνο το σημείο και ύστερα οι Αρκάδες δεν ξανακοίταξαν πίσω. Το γκολ τούς έδωσε αυτοπεποίθηση, που είχε ως συνέπεια να ελέγξουν το ρυθμό διατηρώντας ταυτόχρονα την πρωτοβουλία. Η ανωτερότητά τους επισφραγίστηκε στο 72ο λεπτό, όταν ο Ντε Μπλάσις βρήκε τον Κοντοέ κι εκείνος με τη σειρά του πέρασε στον Ουρτάδο, που με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα κάνοντας το 2-0. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις