Άνοιξε η Πατησίων

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013 12:57
UPD:15:48
Eurokinissi/ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
A- A A+

Άνοιξε η άνοδος της Πατησίων μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης της ΕΛΑΣ για πατάξη του παρεμπορίου στην ευρύτερη περιοχή του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Αθήνας (πρώνη ΑΣΟΕΕ).

Κατά την επιχείρηση, οι αστυνομικές δυνάμεις επενέβησαν στο πεζοδρόμιο, εξωτερικά του πανεπιστημίου, όπου οι μικροπωλητές είχαν εναποθέσει προς πώληση απομιμητικά προϊόντα καθώς και άλλα είδη παρεμπορίου. Στο σημείο συνελήφθη ένας αλλοδαπός μικροπωλητής.

Οι υπόλοιποι, προσπαθώντας να αποφύγουν τη σύλληψη, επιτέθηκαν στους πρώτους αστυνομικούς που προσέγγισαν τον εξωτερικό χώρο και στη συνέχεια εισήλθαν σε εσωτερικό χώρο - προαύλιο του πανεπιστημίου. Οι αστυνομικοί τους ακολούθησαν και συνέλαβαν τέσσερις από αυτούς, κατά την προσπάθεια διαφυγής τους, από την έξοδο της οδού Αντωνιάδου.

Επί της Αντωνιάδου εντοπίστηκε σταθμευμένο αυτοκίνητο με ξένες πινακίδες κυκλοφορίας, γεμάτο με προϊόντα παρεμπορίου, με τα οποία εφοδιάζονταν οι μικροπωλητές.

ELLINIKIASTYNOMIA

Στον προαύλιο χώρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός ειδών παρεμπορίου. Από τις επιθέσεις των μικροπωλητών τραυματίστηκε ελαφρά ένας αστυνομικός.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή