Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2004 07:00
A- A A+

Παγετό νωρίς το πρωΐ στα Ηπειρωτικά, με βορείους ανέμους έως 7 Μποφώρ, στα ανατολικά πελάγη, προβλέπει για σήμερα, Παραμονή Χριστουγέννων, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Ανεμοι: Βόρειοι ασθενείς και πρόσκαιρα μέτριοι. Θερμοκρασία: Από μείον τέσσερις (-4) έως 10 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Λίγες τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι και τοπικά στο Ιόνιο ισχυροί. Θερμοκρασία: Από μείον δύο (-2) έως 14 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: Βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από μείον έναν (-1) έως 13 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Τοπικές νεφώσεις. Πιθανότητα βροχών και τοπικών καταιγίδων, κυρίως το πρωΐ στην Κρήτη. Ανεμοι: Βόρειοι μέτριοι έως ισχυροί και από το απόγευμα, τοπικά πολύ ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και από το απόγευμα τοπικά ισχυροί. Από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια, η ελαχίστη θα είναι δύο με τρεις βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός τα Χριστούγεννα

Σε όλη τη χώρα, αρχικά προβλέπεται αίθριος καιρός, αλλά το απόγευμα στα δυτικά, θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά, η ορατότητα τις πρωϊνές ώρες, θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς και από το απόγευμα νότιοι μέτριοι και στα ανατολικά βόρειοι ασθενείς, μέχρι μέτριοι, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, κυρίως κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή