Διαχειριστικό έλεγχο στον καρναβαλικό οργανισμό ζητεί ο δήμαρχος Πατρέων

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013 12:54
UPD:12:58
EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Ο δήμαρχος Πατρέων ενημερώθηκε χθες από τον πρόεδρο του καρναβαλικού οργανισμού, καθώς και από υπηρεσιακούς παράγοντες, ότι παρουσιάστηκε σημαντικό έλλειμμα στο ταμείο του οργανισμού. 

A- A A+

Τη διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου στον καρναβαλικό οργανισμό της Πάτρας από το υπουργείο Εσωτερικών και το Σώμα Επιθεωρητών - Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, ζήτησε σήμερα ο δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς, μετά το έλλειμμα που διαπιστώθηκε στο ταμείο του οργανισμού.

Για το ζήτημα του ελλείμματος, ο δήμαρχος Πατρέων ενημέρωσε και την εισαγγελία Πλημμελειοδικών.

Ο κ. Δημαράς έχει ήδη ζητήσει από όλους τους οργανισμούς του δήμου, γραπτή ενημέρωση και αναλυτικά στοιχεία εσόδων - εξόδων, καθώς και υπολοίπου του ταμείου τους.

Υπενθυμίζεται, ότι ο δήμαρχος Πατρέων ενημερώθηκε χθες από τον πρόεδρο του καρναβαλικού οργανισμού, καθώς και από υπηρεσιακούς παράγοντες, ότι παρουσιάστηκε σημαντικό έλλειμμα στο ταμείο του οργανισμού, ενώ ο τρόπος διαχείρισης των χρημάτων, σύμφωνα με τον δήμο, δεν ήταν ο προβλεπόμενος από τη νομοθεσία. Κατόπιν των παραπάνω, ο κ. Δημαράς ζήτησε την παραίτηση του προέδρου του οργανισμού, ενώ ζήτησε την έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την ερχόμενη Δευτέρα με θέμα την αποδοχή της παραίτησης.

Πηγή: ΑΜΠΕ

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή