Αδ. Γεωργιάδης: Ένας δημόσιος λειτουργός πρέπει να σέβεται το Σύνταγμα

Δηλώσεις του υπουργού Υγείας σε συνέντευξη Τύπου για τον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013 15:05
UPD:15:19
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Ο υπουργός Υγείας Α. Γεωργιάδης (κέντρο) μαζί με τον προέδρο του ΣΕΓΑΣ Κ. Παναγόπουλο (δεύτερος αριστερά), τον προέδρο της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας Κωνσταντίνο Γουργουλιάνη (δεξιά) τον πρόεδρο του ΕΚΕΠΥ Π. Ευσταθίου (αριστερά) και την Ολυμπιονίκη Σ. Μπεκατώρου (δεύτερη δεξιά) κατά την παρουσίαση για το φετινό 31ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών.

A- A A+

Δεν μπορεί κάποιος να υπηρετεί το ελληνικό Δημόσιο και να μη σέβεται το Σύνταγμα και τη δημοκρατία, δήλωσε ο υπουργός Υγείας σε συνέντευξη Τύπου του ΣΕΓΑΣ και της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας για τον φετινό 31ο Κλασικό Μαραθώνιο, όταν ερωτήθηκε για την αναστολή καθηκόντων ψυχιάτρου του ΨΝΑ.

«Από την πρώτη στιγμή που έχω λάβει γνώση περιστατικών του συγκεκριμένου γιατρού, έχω πει ότι ένας δημόσιος λειτουργός είναι υποχρεωμένος να σέβεται το Σύνταγμα της χώρας» είπε ο κ. Γεωργιάδης, προσθέτοντας ότι μετά την ενημέρωσή του από τη διοίκηση του νοσοκομείου έδωσε εντολή να ανασταλούν τα καθήκοντα του εν λόγω γιατρού για τριάντα ημέρες και να ξεκινήσουν οι απαιτούμενες διαδικασίες ώστε να τεθεί σε αυτοδίκαιη αργία.

Εκστρατεία υπέρ της άσκησης από το υπουργείο Υγείας

Το υπουργείο Υγείας σχεδιάζει μια μεγάλη εκστρατεία με σκοπό την ενίσχυση της ιδέας της άσκησης, δήλωσε ο υπουργός Υγείας. 

«Αν μπορέσουμε να βάλουμε την άσκηση στην καθημερινότητά μας, έχουμε πολλά να κερδίσουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή