Παγκράτι: Επτά συλλήψεις για παράνομο τζόγο

Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013 16:27
UPD:16:34
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Ο ιδιοκτήτης και η 58χρονη εργαζόμενη κατηγορούνται για λειτουργία του καταστήματος χωρίς την απαιτούμενη άδεια, στέρηση πιστοποιητικού υγείας και άδειας εργασίας.

A- A A+

Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών οδηγήθηκαν επτά άτομα που συνελήφθησαν χθες σε κατάστημα στο Παγκράτι, όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παιχνίδια.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν με την αυτόφωρη διαδικασία, δύο εργαζόμενοι (μία 58χρονη Ελληνίδα και 50χρονος Φιλιππινέζος), καθώς και πέντε γυναίκες, ηλικίας 47 έως 76 ετών, οι οποίες συμμετείχαν ως παίκτριες στα απαγορευμένα παίγνια, ενώ αναζητείται ο 54χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, που απουσίαζε κατά τη διάρκεια του ελέγχου.

Σε βάρος των συλληφθένων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά στα τυχερά παιχνίδια. Επιπλέον, ο 50χρονος κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, ενώ ο ιδιοκτήτης και η 58χρονη εργαζόμενη κατηγορούνται για λειτουργία του καταστήματος χωρίς την απαιτούμενη άδεια, στέρηση πιστοποιητικού υγείας και άδειας εργασίας.

Όπως διαπιστώθηκε επίσης από τις έρευνες των αρχών, σε βάρος της 58χρονης εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με ποινή φυλάκισης 12 μηνών και χρηματική ποινή 600 ευρώ για μη έγκαιρη καταβολή εισφορών στο ΤΕΒΕ.

Σημειώνεται ότι η κεντρική είσοδος του καταστήματος λειτουργούσε με ηλεκτρομαγνητική κλειδαριά, που άνοιγε εσωτερικά με μπουτόν, ενώ υπήρχε εγκατεστημένο ειδικό σύστημα παρακολούθησης και επιτήρησης του χώρου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή