Ανεξάρτητοι Έλληνες: Πόλεμος λάσπης από μεγαλοεκδότες κατά του Π. Καμμένου

Ανακοίνωση σχετικά με δημοσιεύματα για τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013 20:01
UPD:20:05
FOSPHOTOS/Konstantinos Tsakalidis

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τονίζουν, μεταξύ άλλων, ότι το ΣΔΟΕ, με σχετικό έγγραφο, ξεκαθαρίζει ότι το όνομα του Πάνου Καμμένου ποτέ δεν έχει συμπεριληφθεί σε λίστα ελέγχου του ΣΔΟΕ.

A- A A+

Για δικαίωση του Πάνου Καμμένου και απόδειξη ότι του έχει κηρυχθεί εναντίον του «πόλεμος λάσπης» από «διαπλεκόμενους μεγαλοεκδότες» κάνουν λόγο σε ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Όπως επισημαίνεται σχετικά με δημοσιεύματα γύρω από τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, το ΣΔΟΕ με έγγραφο του ειδικού γραμματέα Στυλιανού Στασινόπουλου από τις 3 Οκτωβρίου 2012 ξεκαθαρίζει ότι το όνομα του Πάνου Καμμένου ποτέ δεν έχει συμπεριληφθεί σε λίστα ελέγχου του ΣΔΟΕ.

Συνεχίζοντας, τονίζεται ότι το πολυμελές πρωτοδικείο έκρινε αβάσιμη την αγωγή του Αντρίκου Παπανδρέου σε βάρος του Πάνου Kαμμένου για την υπόθεση των CDS και επιδίκασε να καταβάλει 20.000 ευρώ στον Αντρίκο Παπανδρέου για δικαστικά έξοδα.

«Η προσπάθεια εμπλοκής του έγκριτου εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη σε ψευδή δημοσιεύματα για δήθεν πολιτική συνεργασία του με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, η οποία έχει διαψευσθεί από τον Φεβρουάριο του 2013 με ανακοίνωση του Κινήματος, ήταν άλλη μια προσπάθεια αμαύρωσης του ονόματος του εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή