ΣΥΡΙΖΑ: Ασυμβίβαστος της αθλητικής δημοσιογραφίας ο Φ. Συρίγος

Ανακοίνωση του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013 15:49
UPD:15:54
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Ο Φίλιππος Συρίγος ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες αθλητικούς δημοσιογράφους που τον τελευταίο καιρό έδινε μάχη με τον καρκίνο άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Κυριακής σε ηλικία 65 ετών.

A- A A+

Μαχητή και ασυμβίβαστο της αθλητικής δημοσιογραφίας χαρακτήρισε τον Φίλιππο Συρίγο το τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζοντας τα συλλυπηρήριά του στους οικείους του.

«Τον γνωρίσαμε με αφορμή μεγάλες στιγμές του ελληνικού αθλητισμού, μας πρόσφερε με την ευθύτητα της γνώμης και το έγκυρο ρεπορτάζ του μια άλλη ανάγνωση στα αθλητικά και κοινωνικά πράγματα της χώρας» επισημαίνεται.

Το τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι ο Φίλιππος Συρίγος δεν δίσταζε να πηγαίνει κόντρα στο ρεύμα της εποχής, δυναμώνοντας τη φωνή όσων είπαν όχι στην διοργάνωση των Ολυμπιακών αγώνων του 2004, και προσφέροντας την προσωπική του συμβολή στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και του αθλητικού κόσμου για θέματα όπως η βία και το ντόπινγκ στον αθλητισμό.

«Έδειχνε πάντα με παρρησία τους υπεύθυνους, με προσωπική στοχοποίηση από αυτούς που δικαίως έθιγε με τη πένα και τον αιχμηρό λόγο του» καταλήγει η ανακοίνωση.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή