Αυστραλία: Υποψήφιος τεχνικός για την Εθνική ο Ποστέκογλου

Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2013 11:52
UPD:16:33
Melbourne Victory FC

Ο προπονητής της Βίκτορι Μελβούρνης, Άγγελος Ποστέκογλου.

A- A A+

Ο ομογενής τεχνικός της Βίκτορι Μελβούρνης, Άγγελος Ποστέκογλου, είναι μεταξύ των υποψηφίων για τη θέση τού ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής ποδοσφαιρικής ομάδας της Αυστραλίας.

Ο Γερμανός τεχνικός των «Σόκερους», Χόλτζερ Οσιέκ, απολύθηκε μετά την ταπεινωτική ήττα με 6-0 σε φιλικό αγώνα με τη Γαλλία, τη δεύτερη συνεχή με το ίδιο σκορ καθώς είχε προηγηθεί εκείνη με τη Βραζιλία.

Μεταξύ των φερόμενων ως υποψηφίων για να αντικαταστήσουν τον Οσιέκ είναι, εκτός του Ποστέκογλου, οι Τόνι Πόποβιτς, Γκράαμ Άρνολντ από την Αυστραλία και οι Ζεράρ Ουγιέ, Γκους Χίντινκ, Μαρσέλο Μπιέλσα και Φρανκ Ράικαρντ.

Η Αυστραλία έχει προκριθεί στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όμως τα «καγκουρό» εσχάτως εμφάνισαν ανησυχητικά αγωνιστικά σημάδια, τα οποία η ομοσπονδία εκτίμησε πως θα πρέπει να διορθωθούν το ταχύτερο δυνατόν, αφού ο νέος τεχνικός έχει μόλις οκτώ μήνες στη διάθεσή του για να δουλέψει με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ερωτηθείς για το θέμα ο Ποστέκογλου μετά τη λήξη του αγώνα της ομάδας του εναντίον της Χαρτ (0-0), στο ντέρμπι της Μελβούρνης, απάντησε ότι «η θέση του προπονητή της εθνικής Αυστραλίας είναι πολύ σημαντική και θα πρέπει να επιλεγεί ο καλύτερος. Δεν θα πρέπει να μας ενδιαφέρει αν είναι από την Αυστραλία ή το εξωτερικό, αρκεί να είναι ο καλύτερος».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις