Μπάσκετ: Πανιώνιος και Άρης στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2013 21:15
UPD:22:35
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩ

Στιμιότυπο από τον αγώνα ΠΑΟΚ - Άρης με τελικό αποτέλεσμα 63 - 71.

A- A A+

Μία ημέρα μετά τον Παναθηναϊκό, που προκρίθηκε στην τετράδα με τη νίκη στο Ρέθυμνο, οι Πανιώνιος και Άρης πήραν με τη σειρά τους τα «εισιτήρια» για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας επικρατώντας των Κολοσσού Ρόδου (82-65) και ΠΑΟΚ (71-63), αντίστοιχα. Το «καρέ» θα συμπληρωθεί αύριο, με την αναμέτρηση Ηλυσιακός-Ολυμπιακός (19:00).

ICON/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στιμιότυπο από τον αγώνα Πανιώνιος - Κολοσσός Ρόδου με τελικό αποτέλεσμα 82 - 65.

Στη χρονικά πρώτη σημερινή αναμέτρηση ο Πανιώνιος επέβαλε από την αρχή την κυριαρχία του, φτάνοντας τη διαφορά στο +20 (46-26) στο δεύτερο δεκάλεπτο, με ηγέτη τον Ντούβνιακ. Στην 3η περίοδο όμως ο Κολοσσός αντέδρασε και, προεξάρχοντος το Όσμπι, έφερε τη διαφορά στους 6 πόντους (56-50), αλλά μέχρι εκεί καθώς στη συνέχεια οι «κυανέρυθροι» δεν απειλήθηκαν. 

Στη Θεσσαλονίκη, ο Άρης πέρασε νικηφόρα από το κλειστό της Πυλαίας, στο πρώτο φετινό ντέρμπι «αιωνίων» της συμπρωτεύουσας. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν πολύ καλή άμυνα και εγκλώβισαν τον «Δικέφαλο», καθώς έλεγξαν το ρυθμό και το σκορ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, με καλύτερους παίκτες τους Πελεκάνο και Αθηναίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις