Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 03 Ιανουαρίου 2003 07:01
UPD:07:29
A- A A+

Αραιές νεφώσεις προβλέπει για σήμερα σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), οι οποίες στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου θα είναι πιο πυκνές και υπάρχει πιθανότητα μετά το μεσημέρι να εκδηλωθούν σποραδικές βροχές στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, νοτιοδυτικοί μέτριοι και στα νότια ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 2 έως 12 βαθμούς Κελσίου, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 16 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Σάββατο σε όλη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις που στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου θα είναι πιο πυκνές και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το απόγευμα στα δυτικά σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοι νοτιοδυτικοί μέτριοι και στα νότια ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή