Οριστική η απόφαση του Βαλντές να φύγει από την Μπαρτσελόνα

Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2013 11:50
UPD:12:00
REUTERS/GUSTAU NACARINO

«Θέλω μια νέα πρόκληση, να αγωνιστώ σε ένα άλλο πρωτάθλημα, να ζήσουμε σε ένα διαφορετικό μέρος με την οικογένειά μου» ανέφερε ο  Βίκτορ Βαλντές.

A- A A+

Αμετακίνητος ως προς την απόφαση που έλαβε για να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα εμφανίζεται ο Βίκτορ Βαλντές, το συμβόλαιο του οποιου με την πρωταθλήτρια Ισπανίας εκπνέει το 2014.

Με τον διεθνή τερματοφύλακα να υπερασπίζεται την εστία της από το 2003, η καταλανική ομάδα κατάκτησε έξι πρωταθλήματα και τρία Τσάμπιονς Λιγκ τη συγκεκριμένη περίοδο.

Θα περίμενε λοιπόν κανείς πως ο Βαλντές θα πρότασε το συναισθηματικό στοιχείο ύστερα από μια τέτοια διαδρομή, όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι, καθώς ο 31χρονος διεθνής Ισπανός θέλει να γνωρίσει νέες εμπειρίες. 

«Θέλω μια νέα πρόκληση, να αγωνιστώ σε ένα άλλο πρωτάθλημα, να ζήσουμε σε ένα διαφορετικό μέρος με την οικογένειά μου. Η Μπαρτσελόνα μου έδωσε την ευκαιρία να παραμείνω, αλλά έχω πάρει την απόφασή μου. Τους ευχαριστώ για την αγάπη που μου δίνουν ακόμη και τη φετινή σεζόν, που ξέρουν ότι το καλοκαίρι θα φύγω», δήλωσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις