Βέροια: Παρουσιάστηκε ο Στόικα

Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2013 21:08
UPD:21:13
veriafc.gr

Στιγμιότυπο από την παρουσίαση. Στο κέντρο ο νέος τεχνικός της Βέροιας Στέφαν Στόικα.

A- A A+

Τον Στέφαν Στόικα παρουσίασε σήμερα επίσημα σε συνέντευξη Τύπου η Βέροια, με τον Ρουμάνο τεχνικό να ζητά δουλειά και πειθαρχία από τους ποδοσφαιριστές του και να υπογραμμίζει ότι πιστεύει στις δυνατότητες της ομάδας, παραδεχόμενος πάντως ότι αναλαμβάνει σε μια δύσκολη στιγμή.

«Πιστεύω ότι πάνω απ΄ όλα προέχει η δουλειά και η πειθαρχία. Θα πρέπει να τα περάσουμε αυτά και στους παίκτες, γιατί η ομάδα είναι πάνω απ΄ όλα. Αν κάνεις καλά την δουλειά σου, δεν σε διώχνει κανένας», είπε ο Στόικα.

«Σίγουρα δεν είναι εύκολες οι στιγμές για τη Βέροια, αλλά πιστεύω ότι η ομάδα έχει τις δυνατότητες να πετύχει κάτι καλό, γιατί υπάρχει από πίσω και ένας δυνατός άνθρωπος που βοηθάει πολύ. Με δουλειά και προπόνηση στο γήπεδο θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε τη Βέροια εκεί που της αξίζει. Το σίγουρο είναι ότι δεν φοβάμαι», πρόσθεσε ο Ρουμάνος, ο οποίος θα έχει βοηθό τον γιο του, Άλεξ.

Ο υπεύθυνος των Ακαδημιών της Βέροιας, Στέφανος Γαϊτάνος, είπε για τον Στόικα ότι «ήταν ένας ηγέτης ως παίκτης και πιστεύω ότι θα είναι και ως προπονητής, γιατί το έχουμε μεγάλη ανάγκη αυτή την στιγμή. Όλοι μας θα συναισθανθούμε την μεγάλη ευθύνη που έχουμε απέναντι στην ομάδα και θα στηρίξουμε την προσπάθεια του Στόικα στο μέγιστο βαθμό. Μπορεί να μας οδηγήσει σε ένα δρόμο ήρεμο, χωρίς αγωνίες σχετικά με τον βασικό μας στόχο».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις