Συγκινητικό μυθιστόρημα με αισιόδοξο μήνυμα

«Γιος, Πατέρας και Μάνα», το βιβλίο του δικηγόρου Ανδρέα Ξενικάκη
Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2013 14:21
UPD:14:21

Τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου «Γιος, Πατέρας και Μάνα» θα ενισχύσουν τους σκοπούς των Παιδικών Χωριών SOS.

A- A A+

Τον τίτλο «Γιος, Πατέρας και Μάνα» φέρει το βιβλίο του δικηγόρου Ανδρέα Ξενικάκη,  το οποίο βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και αποτελεί έκδοση των Παιδικών Χωριών SOS,  ενώ δεν κυκλοφορεί στο εμπόριο.

Μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας

Η έκδοση ξετυλίγει την ιστορία ενός εντεκάχρονου παιδιού που μεγάλωσε σε Ιδρύματα και κατάφερε να κάνει πράξη τα όνειρά του. Κάλλιστα, θα μπορούσε να είχε γραφεί από όλα τα παιδιά που αναγκάστηκαν να ενηλικιωθούν νωρίς, ενώ μέσα του κρύβει ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.  Τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου «Γιος, Πατέρας και Μάνα» θα ενισχύσουν τους σκοπούς των Παιδικών Χωριών SOS. 

Ετοιμάσου να συζητήσεις με παιδιά που μεγάλωσαν νωρίς

«Όταν περάσεις την είσοδο οποιουδήποτε Ιδρύματος - σημειώνεται στον πρόλογο του βιβλίου -, μην περιμένεις για καλωσόρισμα ανέμελα χαμόγελα από τα παιδιά που ζουν μέσα σε αυτό. Θα βρεις βλέμματα στοχαστικά και αμήχανα. Προετοίμασε τον εαυτό σου για μια άλλη πραγματικότητα και περίμενε ερωτήσεις και απαντήσεις που θα σε αιφνιδιάσουν. Ετοιμάσου να συζητήσεις με παιδιά που μεγάλωσαν νωρίς. Το βιβλίο αυτό είναι μία συγκινητική ιστορία και αποτελεί μαρτυρία για την δύσκολη προσαρμογή ενός εντεκάχρονου παιδιού σε Ίδρυμα και τον αγώνα του να κάνει πράξη τα όνειρά του».

Ο συγγραφέας

Ο Ανδρέας Ξενικάκης σκέφτηκε με τον δικό του τρόπο να βοηθήσει τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος, γράφοντας την ιστορία ενός παιδιού που μεγάλωσε σε Ίδρυμα και κατάφερε να διακριθεί, ξεπερνώντας όλες τις δυσκολίες.

Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος δεν έχουν καμία οικονομική επιβάρυνση για την έκδοση του βιβλίου και όλα τα έσοδα από την διάθεσή του θα διατεθούν για τους σκοπούς του Ιδρύματος. Ο συγγραφέας  είναι πτυχιούχος των τμημάτων Πολιτικών Επιστημών και Νομικής της Νομικής Σχολής Αθηνών. Ασκεί δικηγορία στην Αθήνα και στο παρελθόν εργάστηκε ως αρθογράφος σε ημερήσιες, πολιτικές εφημερίδες.

Πληροφορίες
Η έκδοση κοστίζει 10 ευρώ και διατίθεται αποκλειστικά από τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος, Ερμού 6, Αθήνα, Τ.Κ 10563.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς