Αγγλία: Ο Γουίλσιρ υποσχέθηκε στον Βενγκέρ ότι δεν θα ξανακαπνίσει

Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2013 21:05
EPA/KERIM OKTEN

«Έκανα λάθος» είπε σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της λονδρέζικης ομάδας ο Τζακ Γουίλσιρ (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

«Αρκετά με το τσιγάρο»: αυτή είναι η υπόσχεση του Τζακ Γουίλσιρ προς τον μάνατζερ της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, καθώς ο μέσος των «κανονιέρηδων» είχε εντοπιστεί να καπνίζει μπροστά σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης του Λονδίνου, μετά τη νίκη της ομάδας του απέναντι στη Νάπολι για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο τεχνικός της Άρσεναλ εμφανίστηκε θυμωμένος μετά το περιστατικό και μετά τη δημόσια επίπληξη στον παίκτη, αποφάσισε να του μιλήσει ιδιαιτέρως. «Έκανα λάθος» είπε σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της λονδρέζικης ομάδας ο Γουίλσιρ. «Οι παίκτες κάνουν λάθη. Δεν είμαι καπνιστής. Μίλησα με τον κόουτς, με ρώτησε τι είχε συμβεί, εγώ του εξήγησα και το πρόβλημα λύθηκε», υπογράμμισε ο άσσος της Άρσεναλ.
«Ο Βενγκέρ με έβαλε στην ομάδα και ελπίζω να ξεπλήρωσα την εμπιστοσύνη του. Δεν είμαι καπνιστής, οπότε νομίζω ότι αυτή ήταν η τελευταία φορά» πρόσθεσε ο Γουίλσιρ, ο οποίος σκόραρε το γκολ της ισοφάρισης στο χθεσινό αγώνα της ομάδας του με τη Γουέστ Μπρομ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις