Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 08 Ιανουαρίου 2003 09:17
A- A A+

Σε όλη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις που στα δυτικά θα είναι τοπικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών κυρίως τις βραδινές ώρες στα βορειοδυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στα ανατολικά και νότια πολύ ισχυροί με βαθμιαία εξασθένηση. Από το βράδυ στα δυτικά αναμένεται στροφή των ανεμών σε νότιους μέτριους μέχρι ισχυρούς.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 18 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Ειδικότερα για την Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέχρι μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Πέμπτη, στη δυτική και βόρεια Ελλάδα καθώς και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους. Τοπικές καταιγίδες θα σημειωθούν στα δυτικά, ενώ χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί ενισχυόμενοι σταδιακά σε πολύ ισχυρούς. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή