Νέα ευρήματα στο Α.Τ. Αρτέμιδας για πρώην φρουρό βουλευτή της Χ.Α.

Κυριακή, 06 Οκτωβρίου 2013 14:34
UPD:21:16
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Φώτης Πλέγας Γ.

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Νέα αντικείμενα που ενοχοποιούν τον αστυνομικό, πρώην φρουρό του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Γερμενή, εντοπίστηκαν μετά από έρευνα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων στο Αστυνομικό Τμήμα Αρτέμιδας, όπου υπηρετούσε ο συγκεκριμένος αστυνομικός.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, σε ένα φοριαμό που ήταν κλειδωμένος, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα τσαντάκι που ανήκε στον ανθυπαστυνόμο και το οποίο περιείχε 10.000 ευρώ μετρητά, βιβλιάρια καταθέσεων και δύο «φιξάκια», πιθανόν με ηρωίνη.

Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος αστυνομικός, μετά την απολογία του για τα αδικήματα που είχε συλληφθεί, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση χθες.

Για τα νέα ευρήματα σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία, από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων.

Έρευνα στο σπίτι της Ουρανίας Μιχαλολιάκου

Έρευνα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας έγινε την Κυριακή στο διαμέρισμα της κόρης του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ουρανίας, στους Αμπελοκήπους καθώς και σε ένα ακόμη διαμέρισμα στο Βύρωνα μετά από παραγγελία του ανακριτή.

Στο σπίτι της Ουρανίας Μιχαλολιάκου βρισκόταν η ίδια μαζί με τρία ακόμη άτομα και κατά την έρευνα βρέθηκαν μεταξύ άλλων ένα πτυσσόμενο μεταλλικό μαχαίρι, ένα ζευγάρι χειροπέδες, φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές με τα εξαρτήματα τους και ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες.

Τα τρία άτομα που ήταν στο σπίτι προσήχθησαν και ο ένας συνελήφθη, γιατί, όπως είπε, ήταν δικό του το πτυσόμμενο μεταλλικό μαχαίρι. Η Ουρανία Μιχαλολιάκου δεν προσήχθη, απλώς έδωσε κατάθεση.

Παράλληλα στο σπίτι του Βύρωνα βρέθηκαν μία μη λειτουργική καραμπίνα χωρίς άδεια, έξι καραμπίνες και δίκανα με άδεια, πέντε αεροβόλα, ένα περίστροφο μη λειτουργικό, δύο πιστόλια αερίου, 15 μαχαίρια και ένα laptop.

Στο σπίτι του Βύρωνα διαμένουν πατέρας και γιος, μέλη της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι προσήχθησαν προκειμένου να εξεταστούν. Σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίστηκαν ότι είναι κυνηγοί.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή