Σ. Κεδίκογλου: Διαψεύδουν ή όχι το δημοσίευμα για τους ισχυρισμούς του Αλ. Τσίπρα;

Κυριακή, 06 Οκτωβρίου 2013 13:29
UPD:15:04
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

A- A A+

Να διεψεύσει το δημοσίευμα σχετικά με τα όσα φέρεται να ανέφερε ο Αλ. Τσίπρας περί τηλεφωνικών παρακολουθήσεων κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Πέρασε ήδη μια ημέρα και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν απαντά. Ξαναρωτάμε λοιπόν: Διαψεύδουν ή όχι, το δημοσίευμα με τις απαράδεκτες καταγγελίες του κ. Τσίπρα για τηλεφωνικές παρακολουθήσεις με στόχο τον ίδιο και βουλευτές του;», ανέφερε σε δήλωσή του ο Σίμος Κεδίκογλου.

Αφορμή στάθηκε δημοσίευμα της εφημερίδας Real News, σύμφωνα με το οποίο, σε κλειστή συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματός του την περασμένη Τρίτη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να υποστήριξε ότι τα τηλέφωνα του ιδίου και των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρακολουθούνται.

Στο θέμα παρενέβη μάλιστα χθες και το Γραφείο Τύπου του υπουργού Δημόσιας Τάξης, Ν. Δένδια, το οποίο ζητούσε επίσης με ανακοίνωσή του να διαψεύσει η Κουμουνδούρου ότι ο κ. Τσίπρας διατύπωσε αυτόν «τον εξωφρενικό για ευνομούμενο κράτος ισχυρισμό» ή να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά.

Μιλώντας πάντως στο naftemporiki.gr ο υπεύθυνος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτης διέψευσε το δημοσίευμα, ωστόσο λάδι στη φωτιά της αντιπαράθεσης έριξε το σχόλιο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος Δ. Παπαδημούλη μέσω twitter ότι «ζούμε όμως στην χώρα που “διέπρεψαν” οι Τόμπρας-Μαυρίκης και έχει πολλά “βαλιτσάκια”».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή