Πρόγνωση καιρού

Πέμπτη, 09 Ιανουαρίου 2003 09:15
A- A A+

Νεφώσεις με τοπικές βροχές προβλέπονται για σήμερα στη δυτική και βόρεια Ελλάδα, καθώς και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ενώ στα δυτικά είναι πιθανόν θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, νοτιοδυτικοί ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί και από το μεσημέρι τοπικά στο Ιόνιο θυελλώδεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 18 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική ειδικότερα, η ΕΜΥ προβλέπει νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι και το απόγευμα ισχυροί και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Θεσσαλονίκηπροβλέπονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες με ασθενείς βροχές κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Παρασκευή, στη δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα καθώς και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, στο Αιγαίο πολύ ισχυροί και τοπικά θυελλώδεις με σταδιακή εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή