Τένις: Πιο κοντά στο Νο1 ο Ναδάλ

Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2013 12:07
UPD:12:12
REUTERS/JASON LEE

Με τη νίκη αυτή ο «βασιλιάς στο χώμα» έφτασε τις 25 σερί νίκες σε σκληρές επιφάνειες και στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Μπέρντιχ-Ίσνερ.

A- A A+

Μία.. ανάσα από το να ανέβει στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης του τένις βρίσκεται, πλέον, ο Ράφα Ναδάλ.

Ο Ισπανός απέδειξε γι' άλλη μια φορά πόσο σπουδαίος τενίστας είναι. Πριν το ματς με τον Φάμπιο Φονίνι στο τουρνουά του Πεκίνου ήθελε δύο νίκες για να «ρίξει» το Νόβακ Τζόκοβιτς από το Νο1. Στον αγώνα έφτασε πολύ κοντά στην ήττα, που θα σήμαινε ότι ο Σέρβος θα παρέμενε στην κορυφή άσχετα με το τι θα γινόταν στη συνέχεια.

Ο Ιταλός έκανε εκπληκτικό παιχνίδι, πήρε το πρώτο σετ με 6-2, αλλά στη συνέχεια ο Ναδάλ βρήκε το κουράγιο να γυρίσει τα εις βάρος του δεδομένα και πήρε τα δύο επόμενα με 6-4, 6-1 και ταυτόχρονα την πρόκρισή του (2-1) στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

ATPWORLDTOUR

Η καλύτερη φάση του αγώνα

ATPWORLDTOUR

Ο Ράφα Ναδάλ μιλάει για τον αγώνα

Με τη νίκη αυτή ο «βασιλιάς στο χώμα» έφτασε τις 25 σερί νίκες σε σκληρές επιφάνειες και στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Μπέρντιχ-Ίσνερ. Εφόσον πάρει το εισιτήριο για τον τελικό θα επιστρέψει σίγουρα στην κορυφή της κατάταξης ανεξάρτητα από το τι θα κάνει ο Νόβακ Τζόκοβιτς (ακόμη κι αν πάρει τον τίτλο).

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις