Στην Ολομέλεια η τροπολογία για την αναστολή χρηματοδότησης κομμάτων

Διευκρινίσεις του προέδρου της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης
Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2013 19:07
UPD:20:42
FOSPHOTOS/Menelaos Myrillas

Στιγμιότυπο από τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης.

A- A A+

Στην Ολομέλεια της Βουλής, και όχι σήμερα στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, θα συζητηθεί και θα ψηφιστεί η τροπολογία για την αναστολή χρηματοδότησης κομμάτων τα οποία αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα ενώπιον της δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Κυριάκο Βιρβιδάκη, η τροπολογία, η οποία έχει κατατεθεί στο νομοσχέδιο για την ηλεκτρονική παρακολούθηση καταδίκων και υποδίκων, είναι εκπρόθεσμη και για αυτό μπορεί να ψηφιστεί μόνο στην Ολομέλεια.

Ωστόσο, συμπλήρωσε ότι, αν τα κόμματα το επιθυμούν, μπορεί να γίνει συζήτηση, αφού κληθεί στην Επιτροπή ο αρμόδιος υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αντίθετος σε αποσπασματικές συζητήσεις και μάλιστα για τροπολογίες που περιέχουν τόσο σοβαρά θέματα.

ΠΑΣΟΚ: Η άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί απορία

Απορία προκαλεί η άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσει στην Βουλή την αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης και οικονομικής ενίσχυσης πολιτικών κομμάτων, των οποίων τα ηγετικά στελέχη κατηγορούνται για βαριά εγκλήματα, ανακοίνωσε το ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζει για άλλη μια φορά απόκλιση διακηρύξεων και πράξεων.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή