Εντός ημερών σε διαβούλευση οι χώροι των μονάδων διαχείρισης απορριμμάτων στην Πελοπόννησο

Σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης Πελοποννήσου, Ντίνα Νικολάκου
Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2013 16:13
UPD:16:16
ΑΠΕ ΜΠΕ/Kostas Kominis

Στο πλαίσιο της διαβούλευσης θα προταθούν και εναλλακτικές θέσεις εγκατάστασης των μονάδων, με τη συνολική πρόταση που θα δημοσιοποιήσει η ανάδοχος εταιρεία.

A- A A+

Εντός των επομένων ημερών θα γίνουν γνωστοί και θα τεθούν σε διαβούλευση οι χώροι που θα προταθούν από την ανάδοχο εταιρεία ΤΕΡΝΑ, για την εγκατάσταση των μονάδων ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο, σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης Πελοποννήσου, Ντίνα Νικολάκου.

Η κ. Νικολάκου διέψευσε ότι έχει προταθεί συγκεκριμένη έκταση στην περιοχή του χωριού Γέφυρα Μεγαλόπολης και ανέφερε ότι στο πλαίσιο της διαβούλευσης θα προταθούν και εναλλακτικές θέσεις εγκατάστασης των μονάδων, με τη συνολική πρόταση που θα δημοσιοποιήσει η ανάδοχος εταιρεία.

Τέλος, η κ. Νικολάκου για την υπόθεση παράτασης της μεταφοράς των απορριμμάτων της Τρίπολης και της Ερμιονίδας στον ΧΥΤΑ Φυλής δήλωσε: «η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με τις δημοτικές Αρχές, δεν θα επιτρέψουν σε καμία περίπτωση να ξαναδούμε τις εικόνες που είχαμε δει με τα σκουπίδια στην έδρα της περιφέρειας Πελοποννήσου, την Τρίπολη, ούτε και στην Ερμιονίδα».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή