Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2003 09:05
A- A A+

Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές κυρίως στα κεντρικά και νότια προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά καθώς και σε πεδινές περιοχές της βόρειας χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Αιγαίο τοπικά πολύ Ισχυροί με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από μείον 7 έως 3 βαθμούς, στα κεντρικά από μείον 2 έως 11 και στην υπόλοιπη χώρα από 2 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική ειδικότερα προβλέπονται νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νόμου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι και πρόσκαιρα στα ανατολικά ισχυροί Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 11 βαθμούς κελσιου στα βόρεια όμως η μέγιστη τιμή της θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών χιονοπτώσεων κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 2 έως 3 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τρίτη, στη δυτική Ελλάδα, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν νεφώσεις με πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στη βόρεια Ελλάδα και στις υπόλοιπες ορεινές περιοχές και τοπικές βροχές στα πεδινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και από το βράδυ στο Αιγαίο τοπικά πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα κυρίως στη βόρεια Ελλάδα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή