Μπάσκετ: Η media day του Ολυμπιακού

Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013 20:42
UPD:20:51
EUROKINISSI/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

«Το να είσαι μέλος του Ολυμπιακού συνεπάγεται δύσκολη χρονιά με μεγάλες απαιτήσεις και πολλές υποχρεώσεις», δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

A- A A+

Η media day της ΚΑΕ Ολυμπιακός ήταν αφιερωμένη στους πρωταθλητές Ευρώπης, όμως βγήκαν ειδήσεις και για την Εθνική ομάδα, δια στόματος Μπαρτζώκα και Σπανούλη.

«Το Ευρωμπάσκετ, με έμμεσο ή άμεσο τρόπο, μας επηρέασε. Ο Λοτζέσκι ήρθε τραυματίας, ο Σπανούλης το ίδιο, ένας-δύο παίκτες μας γύρισαν με ψυχολογικά προβλήματα από αυτό», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ενώ ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε ότι «στην Εθνική πρέπει να υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο, που να αρχίζει από τη διοίκηση και να καταλήγει στους παίκτες. Αυτό το πλάνο, φέτος, δεν το είχαμε».

Κατά τα λοιπά, ο κ. Μπαρτζώκας δήλωσε ότι «το να είσαι μέλος του Ολυμπιακού συνεπάγεται δύσκολη χρονιά με μεγάλες απαιτήσεις και πολλές υποχρεώσεις».

Για το ρόστερ της ομάδας του υπογράμμισε ότι «η σεζόν τελείωσε για μας πέρσι στο πρωτάθλημα χωρίς τους δύο βασικούς γκαρντ, τον Μάντζαρη και τον Λο. Για να μη συμβεί το ίδιο, προσπαθήσαμε να μεγαλώσουμε το ρόστερ μας».

OLYMPIACOS BC

Η παρακάμερα από τη Media Day της Euroleague και του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2013-14.

OLYMPIACOS BC

Στο περιθώριο της Media Day της Euroleague ο Βασίλης Σπανούλης έκανε μέχρι και μαθήματα κινέζικων για χάρη των φιλάθλων της διοργάνωσης στην Κίνα.

OLYMPIACOS BC

Ό Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Γιώργος Πρίντεζης μιλούν για το ταξίδι του Ολυμπιακού στη Βραζιλία.

Όσο για το κίνητρο των παικτών; «Δεν χρειάζεται να δώσω εγώ κανένα κίνητρο. Οι παίκτες που είναι εδώ έχουν κίνητρο ατομικό και ομαδικό. Το έχουν από μόνοι τους. Και οι νέοι παίκτες έχουν μεγάλο κίνητρο, είναι ευτυχισμένοι που ήρθαν σε αυτό το σύλλογο».

Για την επένδυση στους νέους παίκτες, είπε ότι «κάναμε μια εισήγηση και η διοίκηση το έκανε πράξη. Υπέγραψαν (Παπαπέτρου, Αγραβάνης, Χριστοδούλου) πολυετή συμβόλαια και πιστεύουμε πως θα είναι διεθνείς τα επόμενα χρόνια».
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις