Σούπερ Λίγκα: «Τρίποντο ζωής» ο Απόλλων με 4-2 επί του Λεβαδειακού

Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2013 20:12
UPD:21:05
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

Ο Παναγιώτης Κόρμπος παίκτης του Απόλλωνα πανηγυρίζει μετά την επίτευξη του γκολ κατά τη διάρκεια του αγώνα της Super League Ελλάδας μεταξύ των ομάδων του Απόλλωνα και του Λεβαδειακού στο γήπεδο της Ριζούπολης. Τελικό αποτέλεσμα Απόλλων Σμύρνης-Λεβαδειακός 4-2.

A- A A+

Μετά από 4 διαδοχικές ήττες, ο Απόλλων Σμύρνης επέστρεψε στις νίκες. Η «ελαφρά ταξιαρχία» επικράτησε 4-2 του Λεβαδειακού στη Ριζούπολη στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Στο ματς «ζωήςή θανάτου» η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη έδειξε...χαρακτήρα, έστω κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ από το καταπληκτικό γκολ του Κονέ με απευθείας φάουλ (33΄). Η απάντηση ήρθε άμεσα από τον Κόρμπος (σκόραρε στο 41΄ κατά της προηγούμενης ομάδας του) και στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Δεληζήσης έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους.
 
Ένα λεπτό μετά το 60΄, όμως, ο Ροτζέριο «πάγωσε» τη Ριζούπολη και έφερε το ματς στα ίσια (2-2) εκμεταλλευόμενος τα κενά στην αμυντική γραμμή των γηπεδούχων. Από τραγικό λάθος του Μαρτίνεζ, όμως, στο 64΄ , ο Φαρινόλα βρέθηκε απέναντι στο Στρατηλάτη κι έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του (3-2), για να έρθει ο Μπάρκογλου στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων και να «γράψει» το τελικό 4-2.

Για τους «κυανόλευκους» ήταν η δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας και πρώτη μετά από αυτή την πρεμιέρας επί του Άρη, με το ίδιο, μάλιστα, σκορ. Παράλληλα, με την επιτυχία αυτή πήρε «παράταση ζωής» στον πάγκο του Απόλλωνα ο Αλέκος Βοσνιάδης, ο οποίος σε περίπτωση ήττας θα είχε αποχαιρετήσει τους παίκτες του.

Οι Βοιωτοί κατάφεραν να προηγηθούν σε δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι, αλλά και πάλι δεν έφυγαν με το «τρίποντο». Είχαν κάνει το ίδιο και στην Θεσσαλονίκη επί του Άρη, μόνο που σε εκείνο το ματς δεν ηττήθηκαν (1-1).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις