Serie A: «Μπλόκο» της Ίντερ στη Σαρδηνία

Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2013 19:11
UPD:19:41
EPA/ANDREA LASORTE
A- A A+

Η Κάλιαρι έβαλε «φρένο» στην πορεία της Ίντερ, καθώς υποχρέωσε τους «νερατζούρι» στη 2η εφετινή τους ισοπαλία (1-1) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Serie A.

Μετά την ισοπαλία με τη Γιουβέντους, η ομάδα του Μιλάνου έχασε για δεύτερη φορά άλλους δύο βαθμούς, αυτη την φορά στη Σαρδηνία. Οι «νερατζούρι» προηγήθηκαν στο 70΄ με τον Ικάρντι και προς στιγμή φάνηκε ότι θα έφευγαν με το διπλό από την έδρα της Κάλιαρι.

Οι γηπεδούχοι, όμως, «μίλησαν» στο τέλος και συγκεκριμένα στο 83΄ με το Ναϊνγκολάν, ο οποίος χάρισε στην ομάδα του τον πολύτιμο βαθμό. 

Η Σασουόλο, μετά τη συντριβή από την Ίντερ (7-0) ανέκαμψε αγωνιστικά και για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική έκοψε βαθμούς από έναν ανώτερο αντίπαλό της, αυτή την φορά τη Λάτσιο. Μετά το 1-1 με τη Νάπολι, την 5η αγωνιστική, «θύμα» έκπληξης έπεσαν και οι «λατσιάλι», παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν με 2-0. Ο Ντίας και ο Καντρέβα στο διάστημα 50΄-55΄ έδωσαν...αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα της Ρώμης, αλλά οι γηπεδούχοι «απάντησαν» με τους Σκελότο και Φλόρο Φλόρες.

Καταρρέει η Ουντινέζε, η οποία ηττήθηκε στο Μπέργκαμο από την Αταλάντα με 2-0. Και τα δύο τέρματα των γηπεδούχων, που πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα πέτυχε ο Ντένιτς στο 45΄  και 63΄.

Μεγάλη βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε η Κατάνια, με 2-0, επί της Κιέβο. Ο Πλασίλ στο 24΄ άνοιξε το σκορ και στο 54΄ ο Κάστρο «ζευγάρωσε» τα τέρματα των γηπεδούχων.

Με τέρματα των Ιτούρμπε (40΄) και Ζοργκίνιο (74΄ πεν.) η Βερόνα νίκησε 2-1 τη Λιβόρνο, η οποία προσωρινά είχε ισοφαρίσει με το Ρινάρντο.

 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις