Στην Ευελπίδων ο Χρ. Παππάς

Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2013 19:02
UPD:19:46
Eurokinissi/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ο Χρ. Παππάς, ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής οδηγείται στον εισαγγελέα.

A- A A+

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων μετήχθη ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, προκειμένου να παρουσιαστεί ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος και θα του ασκήσει ποινική δίωξη.

Στη συνέχεια ο βουλευτής θα οδηγηθεί στον ανακριτή διαφθοράς, από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.

«Ζήτω ο εθνικισμός, ζήτω η Χρυσή Αυγή. Μην τους πιστεύετε», φώναξε ο συλληφθείς βουλευτής την ώρα που εξερχόταν από το κτήριο της ΓΑΔΑ συνοδεία αστυνομικών.

EURONEWSGREEK

Ο Χρήστος Παππάς, η σύλληψη του οποίου εκκρεμούσε από χθες το πρωί, οπότε εκδόθηκε η παραγγελία της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου παρουσιάστηκε αυτοβούλως το μεσημέρι στη ΓΑΔΑ.

Φθάνοντας στη ΓΑΔΑ με ταξί ο βουλευτής έκανε λόγο για πολιτικές διώξεις και είπε στους δημοσιογράφους: «Είμαι απολύτως ελεύθερος».

Άλλη μία σύλληψη

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, ένα ακόμη άτομο συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στη Σαλαμίνα για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Πλέον ο αριθμός των ατόμων που έχουν συλληφθεί για την υπόθεση ανέρχεται συνολικά σε 22.


 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή