Ολλανδία: Απολύθηκε ο προπονητής της Άλκμααρ

Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2013 14:26
UPD:15:25
EPA/OLAF KRAAK
A- A A+

Δεν πέρασε ούτε ένα 24ωρο από το θρίαμβο της Άλκμααρ επί της Αϊτχόφεν και η διοίκηση απέλυσε τον προπονητή της προσεχούς αντιπάλου του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League, Γκέρτιαν Φέρμπεεκ.

Τελικά, δεν πρόκειται μόνο για...ελληνικό φαινόμενο. Να κερδίζει ένας προπονητής και, μάλιστα, να σπάσει το αήττητο της αντιπάλου και την επομένη να απολύεται. Πρόσφατα ο 51χρονος τεχνικός είχε ανανεώσει τη συνεργασία του με την Άλκμααρ έως το 2015, ωστόσο, εντός ξαφνικά, τέσσερις ημέρες πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, η διοίκηση τον απομάκρυνε από τον πάγκο.

Στην ανακοίνωση του συλλόγου για το γεγονός γίνεται λόγος για «χαμηλή αυτοεκτίμηση της ομάδας», καθώς και «έλλειψη χημείας με τους ποδοσφαιριστές». Εντός της ημέρας, μάλισταμ είναι προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου για να δοθούν περισσότερες διευκρινίσεις.

Χθες, η  Άλκμααρ επικράτησε 2-1 την Αϊντχόφεν στο ντέρμπι της Eredivisie και μετά από αυτό το αποτέλεσμα βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πίσω από τη χθεσινή αντίπαλό τους, που είναι στην πρώτη θέση.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις