Σούπερ Λίγκα: Νίκησε τη Βέροια και πέρασε τρίτος ο Εργοτέλης

Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2013 20:12
UPD:21:45
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩ

Ο  Άγγελος Χαντί του Εργοτέλη (Α) πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε.

A- A A+

Με πέναλτι του Χαντί στο 51ο λεπτό, ο Εργοτέλης νίκησε 1-0 τη Βέροια στο «Καυτανζόγλειο» στάδιο στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έκανε μεγάλο άλμα στην κατάταξη καθώς ανέβηκε στην τρίτη θέση με 10 βαθμούς, ενώ η «βασίλισσα του βορρά» έμεινε στους πέντε βαθμούς.

Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης στο «ουδέτερο» γήπεδο της Θεσσαλονίκης, καθώς στην έδρα της Βέροιας γίνονται εργασίες, ανήκε στο σύλλογο της Κρήτης, με τον Ρομάνο να φτάνει απέναντι στον αντιπαλο τερματοφύλακα στο 17΄ αλλά να μην μπορεί να τον νικήσει στο μεταξύ τους τετ-α-τετ.

Από την πλευρά της η Βέροια απείλησε με μια κεφαλιά του Ορέστες στο 23ο λεπτό, την οποία απέκρουσε δύσκολα ο Αθανασίου, ενώ στο 26΄ ο Μεχία απείλησε με τον ίδιο τρόπο, σε κόρνερ του Χαντί, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στην επανάληψη, το μαρκάρισμα του Ορέστες στον Ρομάνο στο 50ό λεπτό κρίθηκε ως παράβαση από τον διαιτητή Ηλία Σπάθα. Ο Χαντί στάθηκε απέναντι στον Αναστασόπουλο και με ψύχραιμο τρόπο έκανε το 0-1, που δεν άλλαξε ως το τέλος του αγώνα. Οι γηπεδούχοι αγχώθηκαν και προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση με μακρινές μπαλιές, τακτική που ατυχώς γι΄ αυτούς δεν απέφερε αποτέλεσμα.

Στο 72ο λεπτό το φάουλ του Ντα Κόστα πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 75΄ το σουτ του Μρντάκοβιτς απέκρουσε ο Αθανασίου στην τελευταία ευκαιρία της Βέροιας, ενώ στο τρίτο λεπτό της καθυστέρησης το σουτ του Μπαντιμπανγκά πέρασε δίπλα από το δοκάρι των γηπεδούχων. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις