Πρόγνωση καιρού

Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2003 09:07
UPD:11:07
A- A A+

Γενικά αίθριος προβλέπεται για σήμερα ο καιρός σε όλη τη χώρα, ενώ μόνο στα δυτικά και βόρεια θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά μέτριοι και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά ισχυροί με βαθμιαία εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από μείον 5 έως 12 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από μείον 2 έως 15 και στα νησιά από 2 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική ειδικότερα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια όμως η ελάχιστη τιμή της θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 1 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Παρασκευή σε ολη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις οι οποίες στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά θα είναι αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και πρόσκαιρα στο Αιγαίο τοπικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά και νότια.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή