Ισπανία: Ενώπιον της δικαιοσύνης ο Μέσι

Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013 16:28
UPD:16:30
REUTERS/ALBERT GEA

Ο Μέσι υποστήριξε πως δεν γνώριζε το παραμικρό για το καθεστώς που ίσχυε σχετικά με τις υποχρεώσεις του απέναντι στην εφορία.

A- A A+

Έτοιμος να τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις του προς το κράτος δήλωσε ενώπιον των δικαστικών αρχών ο Μέσι, που κατηγορείται για φοροδιαφυγή ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Ο σταρ της Μπαρτσελόνα δήλωσε πλήρη άγνοια για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, σύμφωνα με τις οποίες δεν απέδωσε φόρο από τη διαχείριση της εικόνας του το διάστημα 2006-2009. Ο Αργεντινός παίκτης παρουσιάστηκε στο δικαστήριο (σε προάστιο της Βαρκελόνης) με τον πατέρα του, ο οποίος επίσης εμπλέκεται στην υπόθεση.

EURONEWSGREEK

Ο Μέσι υποστήριξε πως δεν γνώριζε το παραμικρό για το καθεστώς που ίσχυε σχετικά με τις υποχρεώσεις του απέναντι στην εφορία και πως τα οικονομικά του δεν τα διαχειρίζεται ο ίδιος. Τόνισε,πάντως, ότι είναι πρόθυμος να τακτοποιήσει ολόκληρο το ποσό που φέρεται να οφείλει, προκειμένου να μην υπάρξει ποτέ ξανά παρόμοιο πρόβλημα. Ήδη, πάντως, έχει πληρώσει τα 4,1 εκατ. ευρώ (συν τόκους) που δεν είχε αποδώσει στην εφορία.

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα αποχώρησε από το δικαστήριο χωρίς να κάνει δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις