Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2003 07:01
A- A A+

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στα Δωδεκάνησα, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), ενώ στα δυτικά θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις.

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Τα φαινόμενα στα ηπειρωτικά σταδιακά θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά μέτριοι στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στο αιγαίο πολύ ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από μηδέν (0) έως 10 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο από 4 έως 13 βαθμούς και στα

νησιά του Αιγαίου από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τρίτη στη Νοτιοανατολική Ελλάδα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταίγιδες. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες και στα δυτικά είναι πιθανό να βρέξει κυρίως τις βραδυνές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι ασθενείς μέχρι μέτριοι και στην υπόλοιπη χώρα βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία δεν θα μεταβληθεί σημαντικά.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα βροχής κυρίως το πρωϊ στα βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι και στα ανατολικά ισχυροί με εξασθένηση αργότερα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή